τι παίζει εδώ

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα ταξίδι με τον σκύλο μας. Θέλαμε ένα όμορφο και ποιοτικό κάλυμμα για το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου αλλά δεν βρίσκαμε, οπότε φτιάξαμε εμείς ένα στα μέτρα μας. Μετά αρχίσαμε να σχεδιάζουμε ό,τι χρειαζόμασταν για να γίνουν τα ταξίδια μας πιο άνετα και βολικά: μαξιλάρια για την παραλία, για τους καναπέδες, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες μας (και του σκύλου φυσικά). Μια φίλη που ζήτησε ένα μαξιλάρι μας για το σπίτι της χωρίς να έχει σκύλο, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του Kook for Pets & their Hoomans.

Στο μικρό μας εργαστήριο στην Αθήνα φτιάχνουμε πράγματα που κάνουν τη ζωή των τετράποδων και των συνοδών τους πιο όμορφη και άνετη. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Επιλέγουμε με προσοχή τα υλικά που χρησιμοποιούμε, έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε ανθεκτικά, χρηστικά και σχεδιαστικά όμορφα, πολύχρωμα περιβάλλοντα για όλους. Υποστηρίζουμε τις πρακτικές για δίκαιο εμπόριο και μηδενικά απόβλητα, και βοηθάμε εθελοντές φιλόζωους που φροντίζουν για τη διάσωση και την ευζωία των αδέσποτων ζώων.

Για να βλέπετε πρώτοι κάθε νέα ιδέα μας, ακολουθήστε μας στο Facebook ή στο Instagram. Kι αν θέλετε, γνωρίστε τον εμπνευστή, δοκιμαστή, θυρωρό και CEO της εταιρείας, τον Κοκορίκο.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!
Μαρία & Αλέξης