παραγγελίες & αποστολές

ολοκλήρωση παραγγελίας

Μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας, εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Σε αυτό αναγράφεται και ο κωδικός παραγγελίας. Ταυτόχρονα σας αποστέλλεται και ένα επιβεβαιωτικό email με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας και τον κωδικό.

τρόποι αποστολής

1. Αποστολή με Ταχυδρομείο
Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ. Τα προϊόντα, εφόσον υπάρχουν σε απόθεμα, παραδίδονται από εμάς στα ΕΛΤΑ μέσα σε 48 ώρες. Στη συνέχεια, για την αποστολή απαιτούνται από 3 έως 10 ημέρες, και το κόστος καθορίζεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.
Για τις παραγγελίες άνω των 90 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

2. Αποστολή με Courier
Η αποστολή γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ Courier. Τα προϊόντα, εφόσον υπάρχουν σε απόθεμα, παραδίδονται από εμάς στην ΕΛΤΑ Courier μέσα σε 48 ώρες. Στη συνέχεια, για την αποστολή απαιτούνται 2-3 εργάσιμες ημέρες, και 5 εργάσιμες ημέρες σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας. Η παράδοση γίνεται Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00. Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας, με έξτρα κόστος).
Υπάρχει η δυνατότητα Αντικαταβολής, με επιπλέον χρέωση.
Για τις παραγγελίες άνω των 90 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

3. Αποστολή με Express courier
Η αποστολή γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ Courier. Τα προϊόντα, εφόσον υπάρχουν σε απόθεμα, παραδίδονται από εμάς στην ΕΛΤΑ Courier την επόμενη εργάσιμη μέρα. Στη συνέχεια, φτάνουν στον προορισμό τους σε 1 εργάσιμη ημέρα.

4. Παραλαβή από κατάστημα
Για αγορές με κάρτα, PayPal ή τραπεζική κατάθεση μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή της, από το Animas Pet Store, Ιπποκράτους 151, Αθήνα (Δευτέρα & Τετάρτη 10 π.μ. έως 6 μ.μ. | Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10 π.μ. έως 9 μ.μ. | Σάββατο 10 π.μ. έως 4 μ.μ.) Κατά την παραλαβή θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που λάβατε με email.

– Σε χώρες της Ευρώπης η αποστολή γίνεται με Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). Ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες και ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα Αντικαταβολής. Η αποστολή προϊόντων εκτός Ευρώπης προς το παρόν δεν υποστηρίζεται.

– Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

– Ο χρόνος παράδοσης ειδικών παραγγελιών, customized προϊόντων και προϊόντων που δεν υπάρχουν σε απόθεμα, καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης, με email στο info[at]kookforpets.gr.